Junior IT Engineer

 • CE
 • Amersfoort, Netherlands

Junior IT Engineer

Job description

Ben jij klaar voor de “nieuwe wereld”? Hou jij ervan om samen met een team van experts onze klanten en collega’s te ondersteunen en advies te geven? Wil jij diegene zijn die een spil is in de digitale transformatie van onze klanten? Als Junior IT Engineer krijg je de mogelijkheid om te leren jezelf te ontwikkelen binnen één van onze complexere IT-omgevingen. Solvinity geeft jou de ruimte om je verder ontwikkelen of door te groeien in de rol van Windows-/Linux- of Cloud Engineer.


Hoe ziet jouw dag eruit?

Bij Solvinity werk je samen met collega-specialisten aan het beheren van IT omgevingen voor onze klanten en collega’s. Jij bent het eerste aanspreekpunt en medeverantwoordelijk voor het beheer van ons platform. Dit doe je door onder andere calls aan te nemen en te registreren in ons ServiceNow systeem. Deze calls probeer je zoveel mogelijk zelf op te lossen. Lukt dit niet dat zet je de call door naar het juiste team. Veel aandacht wordt besteed aan het automatiseren van taken en het verder standaardiseren. Het team heeft een dagelijkse stand-up meeting. Hier wordt o.a. besproken: "Wat ga ik vandaag bereiken, "Verwacht ik obstakels, en kan het team me daarbij helpen? Binnen Solvinity vermenigvuldigen wij onze kennis door te delen. Zo groeien wij als kennisorganisatie. En zo helpen wij elkaar als Solvineers.

Als Junior IT Engineer leer je onder andere binnen Solvinity wat de ontwikkelingen op Systeem- en Netwerkgebied zijn. Je neemt onze klanten mee op de reis naar DevOps, CI/CD, Containers en Cloud technologie.


Het team

Als werknemer bij Solvinity ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van een geoliede machine. Het Container Services Competence Center team bestaat uit diverse Solvineers met verschillende achtergronden en expertises. Onze klanten prijzen het team voor de technisch hoogwaardige oplossingen die het levert, als ook de prettige en persoonlijke manier waarop zij met hun klanten omgaan.


Jouw groei

Je ondersteunt onze teams bij (Public)Cloud projecten, die groeien in omvang, complexiteit en impact. Je ontwikkelt je inhoudelijk door steeds meer de diepte in te gaan met klanten, (Public)Cloud leveranciers en natuurlijk je collega’s. Wij houden je op onze beurt scherp met actuele cursussen en trainingen. Wil je je verder ontwikkelen? Dan geeft Solvinity jou de ruimte om door te groeien.

Requirements

Dit ben jij

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met IT omgevingen;
 • Je hebt ervaring/affiniteit met Cloud, Netwerk beheer, Security of Automation;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Stressbestendig, zowel in teamverband als individueel;
 • Je wilt graag verder groeien en jezelf ontwikkelen.


Wat je van ons kan verwachten

 • Boeiend en uitdagend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen en jij je werkweek flexibel kunt invullen.
 • Wij werken hybride, waarbij je tenminste twee dagen in de week op kantoor werkt. Een van de dagen is een vaste teamdag op onze locatie Amersfoort!
 • Bij Solvinity heb je geen baan, maar een loopbaan: we investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je de ruimte om je talenten te ontplooien.
 • Veel ruimte voor nieuwe ideeën.
 • 24 vakantiedagen, aangevuld met twee premiedagen. Uitbreiding van het aantal dagen d.m.v. verlofsparen of aankopen is mogelijk.
 • Een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring tussen de €2700 en €3900 bruto (excl. vakantiegeld) bij een 40-urige werkweek.
 • Een goede pensioenregeling en een vitaliteitsbudget maken deel uit van je arbeidsvoorwaardenpakket.


Wat zijn Solvineers?

Onze mensen zijn IT-specialisten met een nieuwsgierige, kritische, slimme en coachende instelling. Maar een Solvineer heeft ook soft skills als empathie en teamgeest: we zijn allround teamspelers en hechte collega's. "Nooit stoppen met leren" is ons motto, daarom bieden we Solvineers trainingen, meet-ups en evenementen om op de hoogte te blijven en nieuwe vaardigheden te leren.


Over Solvinity

Solvinity een van de grootste aanbieders van Secure Managed IT Services in Nederland. We ondersteunen organisaties met hoge beveiligingseisen in hun digitale transformatie met innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen in de cloud, outsourcing, managed hosting en Lango Workspace. Daarnaast leveren we CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars.  

Met de nieuwste technologieën transformeren, beheren en beveiligen we bedrijf kritische gegevens en applicaties voor toonaangevende klanten zoals (rijks-)overheid, gemeenten, TNO, TransLink (OV-chipkaart), ING en ONVZ. Zo zorgen wij ervoor dat deze organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. 

Onze diensten hebben impact op mensen, organisaties, en in veel gevallen onze samenleving. Dit bewustzijn heerst in alles wat we doen. Vanuit onze kernwaarden toewijding, creativiteit, expertise en integriteit bouwen we dagelijks aan een nauwe samenwerking waarin we, samen met onze klanten, blijven groeien. Met ruim 300 Solvineers en vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Assen en Den Bosch behaalden we in 2020 een jaaromzet van 50 miljoen euro. 

Kijk voor meer informatie op www.solvinity.nl, of volg Solvinity op LinkedIn en Twitter.

Hoe bereik je ons?

Enthousiast geworden? Bel dan met Recruitment Specialist Kees Heerschap op 020-3643600. Je kunt hem ook bereiken via de knop onder deze vacature.