Stagiair Interne Communicatie en Engagement

 • M&C
 • Amsterdam, Netherlands

Stagiair Interne Communicatie en Engagement

Job description

Ben jij een gedreven en creatieve hbo-student die op zoek is naar een afstudeeropdracht op het gebied van interne communicatie? En heb jij een speciale interesse in het verhogen van de medewerkersbetrokkenheid en informatiemanagement? Lees dan snel verder!

Ter ondersteuning van de afdeling Marketing & Communicatie zoeken wij per september 2022 een creatieve en gemotiveerde stagiair Interne Communicatie & Engagement.


Over de stageopdracht

Er ligt een mooie onderzoeks- en adviesopdracht op jou te wachten om de betrokkenheid van onze medewerkers mee te vergroten! Hierbij is het doel het verbeteren van de interne (digitale) informatievoorziening. Goede informatievoorziening inspireert en faciliteert medewerkers bij het uitvoeren van hun werk en het behalen van de strategische plannen van de organisatie. Daarnaast versoepelt het de onboarding van nieuwe medewerkers en vergroot het de fun factor.

Deze opdracht is het vervolg op resultaten uit een eerder stageonderzoek. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat jouw onderzoek ergens in een bureaulade belandt: we gaan actief met jou en je opdracht aan de slag. Uiteraard hebben we ideeën over de opdracht om je op weg te helpen, maar zijn ook heel nieuwsgierig naar jouw ideeën en inbreng. In de stageperiode staat jouw leerproces bij ons voorop. Daarom word je goed begeleid en zoeken we samen naar de taken en opdrachten die het beste passen bij jou en jouw niveau. Want eerlijk is eerlijk, als jij het naar je zin hebt, dan leidt dat voor ons ook tot het beste resultaat.

Wie zijn wij

Solvinity is een IT-bedrijf met met vier locaties in Nederland en ruim 350 medewerkers. Wij leveren secure managed IT-services aan klanten, zoals Politie Nederland, TransLink (OV-chipkaart) en ING. Onze diensten hebben impact op mensen, organisaties, en in veel gevallen onze samenleving. Want wat als de platformen, waarop de dienstverlening van onze klanten draait, uitvallen of suboptimaal presteren? Dit bewustzijn heerst in alles wat we doen. 


Onze organisatie bestaat voor het grootste deel uit IT-specialisten en daarnaast zijn er de sales- en stafafdelingen. Dat maakt de interne doelgroep divers. Onze mensen hebben een nieuwsgierige, kritische, slimme en coachende instelling. We vinden het belangrijk om te blijven leren en te ontwikkelen, daarom hanteren we het motto "Development never stops".

Samenstelling van het team

Op de afdeling Marketing & Communications word je de zevende collega. We zijn een hecht team waar veel gelachen wordt en tegelijkertijd werken we hard aan de diverse disciplines: marketing, branding, PR, interne, externe en arbeidsmarktcommunicatie.

Requirements

Dit bieden wij jou

 • een gezellig team met veel vrijheid en plezier
 • aandacht voor jouw begeleiding op inhoudelijk en persoonlijk vlak
 • de ruimte om jezelf breed te ontwikkelen
 • een leerzame en uitdagende stage met boeiend werk
 • een professionele, flexibele en resultaatgerichte werkomgeving in een informele sfeer
 • een uitstekende stagevergoeding
 • goede bereikbaarheid met het ov
 • mogelijkheid laptop van de zaak gedurende jouw stageperiode
 • een veilige, hybride werkomgeving, thuis of op kantoor

Wie ben jij?

Hopelijk heb je een goed beeld kunnen vormen van de opdracht. Om er zeker van te zijn dat jij de juiste persoon bent voor deze opdracht, hebben we het een en ander op een rijtje gezet.

Jij bent:

 • een student hbo communicatie/marketing (of vergelijkbaar) met een passie voor interne communicatie
 • beschikbaar voor een periode van 4-6 maanden voor 24-40 per week
 • nieuwsgierig en leergierig
 • sociaal vaardig en een teamplayer
 • iemand met een oog voor details en kwaliteit
 • creatief en analytisch sterk
 • taalkundig sterk in het Nederlands en Engels

Reageren

Zo, dat was het. We hopen dat je een goed beeld hebt gekregen van ons, van de functie en wat we zoeken in een stagiair. Als je enthousiast bent geworden van deze opdracht, klik dan meteen op die button! En is dit toch niet wat je zoekt, dan wensen we je natuurlijk veel succes met je verdere zoektocht naar een geschikte opdracht die je helpt bij het voltooien van je opleiding.

“Ik zou een stage bij Solvinity zeker aanraden. Het is een unieke kans om binnen een grote organisatie aan de slag te kunnen. Solvinity denkt niet alleen aan zijn eigen doelen maar ook aan het behalen van jouw (afstudeer)stage.”
– Julian, afstudeerstagiair Marketing & Communicatie, juli 2019