Overslaan naar content

Incident en Problem Manager

Op locatie
  • Amersfoort, Noord-Holland, Nederland
CE

Functieomschrijving

Als incident- en problemmanager binnen een customer engineering team ben jij de drijvende kracht in het uitvoeren van de ITIL processen die afgesproken zijn met onze klanten.

Je werkt met ServiceNow en regisseert de incidenten en problemen voor onze klant en verdeeld deze over het team. Indien zaken door jezelf afgehandeld kunnen worden is dat natuurlijk een grote pré. Het first time right is dan ook gelijk geborgd.

Je werkt naast de processen met mensen samen in een team en een vaste klanten set. Dus persoonlijk contact is iets waar je dagelijks mee bezig bent om een relatie met de klant op te bouwen. Binnen Solvinity is empathie dan ook 1 van de pijlers waar we veel waarde aan hechten.

Bij een grote verstoring ben jij de coördinator die de communicatie begeleid en zorgt voor een goede RCA. Ook ben jij degene die deze bovenstaande werkzaamheden en ITIL processen in een continue verbeterproces optimaliseert samen met de Customer Service Manager en je collega’s binnen het team.

Je bent onderdeel van een vast klantenteam voor een van onze klanten en proces eigenaar van het incident en problem management. Jij zorgt ervoor dat verstoringen op applicaties en in de infrastructuur snel, goed en structureel opgelost worden met minimale impact. In deze functie ben jij de drijvende kracht achter de verdere opbouw en ontwikkeling van het Incident en Problem Management, zowel qua collega’s, de processen als de tooling. Hoewel de basis van het proces goed is ingericht, willen we dit naar een nog hoger niveau tillen. Als incidentmanager leid jij het inrichten en optimaliseren van de (ITIL-)processen en draag je zorg voor de gerelateerde in- en externe communicatie.


Jouw groei

Je verantwoordelijkheid binnen het team neemt verder toe, je bent het visitekaartje van ons bedrijf en binnen het team zul je meer en meer de aansturing van de collega’s op je nemen. Je doet dit op basis van onze agile/Scrum methodiek. Je ontwikkelt je verder door de diepte in te gaan met klanten, ketenpartners en natuurlijk je collega’s. Wij houden je op onze beurt scherp met actuele cursussen en trainingen.

Vereisten

Dit ben jij

  • Je opereert op HBO-denk- en werkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen het IT-Servicemanagement en beheerlandschap;
  • Je hebt ruime ervaring met de inrichting van ITIL- processen;
  • Je bent daadkrachtig en niet alleen sterk op inhoud maar ook op de mens- en proceskant;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met ServiceNow;
  • Je bent bekend met de Agile/Scrum wijze van werken; Je bent resultaatgericht en denkt in oplossingen;Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om te kunnen argumenteren en overtuigen;
  • Je bent klantgericht, initiatiefrijk, hebt lef en bent in staat de juiste prioriteiten te stellen;
  • Roosters maken en waakdiensten daar draai jij je handen niet voor om en ziet dit ook als onderdeel van jouw organisatorische taken;
  • Je bent de droom van iedere delivery manager, want je bent een resultaatgerichte teamplayer met integriteit, expertise en een hoge dosis creativiteit;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over Solvinity

Solvinity levert Secure Managed IT Services aan organisaties met hoge beveiligingseisen. Met innovatieve managed cloud oplossingen ondersteunt het bedrijf de (rijks-)overheid, gemeenten en toonaangevende organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening, zoals Politie Nederland, TransLink (OV-chipkaart), ING en ONVZ. Solvinity adviseert en ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie en ontwerpt en bouwt de complexe platformen waarop bedrijfskritische applicaties veilig en optimaal functioneren. Daarnaast levert het bedrijf CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars.

Solvinity onderscheidt zich op het gebied van cybersecurity met een uitgebreid portfolio aan securitydiensten en -oplossingen en biedt met een meerderheidsbelang in Securify.nl aanvullende diensten op het gebied van pentesting, red teaming en agile security. Daarnaast heeft het bedrijf certificeringen volgens (inter)nationale normen als ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001, PCI DSS en heeft het als eerste MSP in Nederland SOC 1 en 2 compliance rapporten voor de gehele beheeromgeving van de private én Azure cloud. Solvinity heeft 350 medewerkers en vestigingen in Amsterdam, Assen, Amersfoort en Den Bosch. In 2021 haalde het bedrijf een jaaromzet van 59 miljoen euro. Kijk voor meer informatie op www.solvinity.nl, of volg Solvinity op LinkedIn en Twitter.


Wat zijn Solvineers?

Onze mensen zijn IT-specialisten met een nieuwsgierige, kritische, slimme en coachende instelling. Maar een Solvineer heeft ook soft skills als empathie en teamgeest: we zijn allround teamspelers en hechte collega's. "Nooit stoppen met leren" is ons motto, daarom bieden we Solvineers trainingen, meet-ups en evenementen om op de hoogte te blijven en nieuwe vaardigheden te leren.


Hoe kun je contact met ons opnemen?
Passen we bij elkaar? Wil je ons daarvan overtuigen? Bel of mail dan onze Recruitment Specialist Sara Latumahina op 020-3643600 of recruitment@solvinity.com.

Werken bij Solvinity

Solvinity biedt Secure Managed Cloud Services, met name gericht op organisaties met hoge beveiligingseisen, waaronder de (rijks-)overheid, gemeenten en vooraanstaande financiële en zakelijke dienstverleners. We onderscheiden ons door innovatieve managed cloud oplossingen, cybersecurity-expertise en een uitgebreid portfolio aan securitydiensten, waaronder certificeringen volgens (inter)nationale normen.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar