Overslaan naar content

Recruiter

Op locatie
 • Amersfoort, Noord-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor sourcing in de tech-wereld en HR? Dan heeft Solvinity dé kans voor jou!

De functie, Solvinity is op zoek naar een gedreven teamspeler om ons HR/Recruitment team te versterken. In deze veelzijdige rol krijg je de kans om te groeien tot een zelfstandige recruiter die verantwoordelijk is voor het aantrekken van nieuwe talenten, het begeleiden van de candidate journey en het bijdragen aan een succesvolle instroom van nieuwe collega's. In deze dynamische omgeving ga je aan de slag met uitdagende vacatures. Je zult je creativiteit inzetten om innovatieve oplossingen te bedenken, je geeft niet snel op en je bent handig met het gebruik van CRM-tools en social media-platforms. Je bent van nature een sterke communicator en vind het leuk met een grote diversiteit aan mensen om te gaan. Je begrijpt dat oprechte aandacht en interesse het verschil maken in de interactie met klanten en kandidaten, en je past dit toe in jouw dienstverlening.


Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt de centrale recruitment- en HR-afdeling en begeleidt kandidaten gedurende hun hele sollicitatieproces, van de eerste CV-check tot aan de laatste gespreksronde.Jouw doel is om ervoor te zorgen dat onze kandidaten een uitstekende ervaring hebben;
 • Je bent een culturele matchmaker; tijdens de eerste telefonische screening bepaal jij of een kandidaat bij ons past en je zorgt voor de juiste vervolgstappen;
 • Alle relevante informatie met betrekking tot kandidaten houd je bij in ons recruitment systeem recruitee waar nodig vul je ontbrekende gegevens aan;
 • Het is een pré als je bekend met Boolean Search en op de hoogte van de nieuwste sourcing-methoden en -technieken. Je stelt lijsten op met potentiële kandidaten voor lastige posities en bespreekt de kwaliteit van deze lijsten zelfstandig met hiring managers.

Het team HR/Recruitment team bestaat uit 7 collega's. Hier kun jij deel van uitmaken en een bijdrage leveren aan ons succes!

Vereisten

Dit ben jij:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO(+) opleiding;
 • Je hebt enige ervaring in sourcing en recruitment;
 • Je bent ambitieus en kan je weg vinden in een dynamische omgeving;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je straalt enthousiasme uit in alles wat je doet;
 • Je neemt graag initiatief, bent creatief en kunt goed samenwerken met collega's.


Wat wij bieden:

 • Een uitdagende rol binnen een innovatief bedrijf met groeimogelijkheden;
 • Een inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor jouw ontwikkeling;
 • Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding en coaching op het inhoudelijke en persoonlijke vlak;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot deels thuiswerken;
 • Een vitaliteitsregeling waarbij we tot 300 euro per jaar jouw sportactiviteiten financieren;
 • Hybride werk en deels op kantoor en deels thuis.


Solvinity biedt jou de kans om te groeien, te leren en te excelleren in de wereld van recruitment en HR. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog door je CV en motivatiebrief te sturen naar recruitment@solvinity.com of bel met onze recruitmentspecialist Jeffrey de Wit van Huissteden op 020-3643600 en help ons om onze recruitmentdoelen te behalen!


Over Solvinity

Solvinity levert Secure Managed Cloud Services aan organisaties met hoge beveiligingseisen. Hiermee ondersteunt het bedrijf de (rijks-)overheid, gemeenten en toonaangevende organisaties in de financiële en zakelijke dienstverlening, zoals het ministerie van Justitie en Veiligheid, Politie Nederland, TransLink (OV-chipkaart), ING en ONVZ. Solvinity ontwerpt, bouwt en beheert de complexe platformen waarop bedrijfskritische applicaties veilig en optimaal functioneren. Daarnaast levert het bedrijf CI/CD, containertechnologie en ‘Stretched’ DevSecOps oplossingen voor softwareontwikkelaars.

Solvinity onderscheidt zich op het gebied van cybersecurity met een uitgebreid portfolio aan securitydiensten en -oplossingen en biedt, met een meerderheidsbelang in Securify.nl, aanvullende cybersecurity diensten. Daarnaast heeft het bedrijf certificeringen volgens (inter)nationale normen als ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001, PCI DSS en heeft het als eerste MSP in Nederland SOC 1 en 2 compliance rapporten voor de gehele beheeromgeving van de private én Azure cloud. Solvinity behaalde in 2022 een jaaromzet van 62,6 miljoen euro met 275 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.solvinity.nl, of volg Solvinity op LinkedIn en X.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar